https://www.youtube.com/watch?v=uyog...ature=youtu.be - Виталий Портников: 2017 год будет годом нарастания кризисных явлений
Вложение 272288
Вид для печати
https://www.youtube.com/watch?v=uyog...ature=youtu.be - Виталий Портников: 2017 год будет годом нарастания кризисных явлений
Вложение 272288
Всі ці думки про політиків і про майбутнє неварте жодного слова, поки НЕ буде змінена "виборча" система і конституція. Обидві ці "закони" прописані таким чином, що до влади всерімно пройдуть "бандити з грошима", а "конституція - проституція" іх захищає від відповідальності.
Тому на мою думку, у голосуванні брати учась не буду, тому що вважаю, що в Украіні, за часів незалежності НЕ БУЛО Президента, міністра чи політика в сенсі розуміння значення посадової особи.
Ну хіба один, це Чорновіл.
Тогда круг замыкается.
Поскольку менять конституцию и закон о выборах могут только депутаты, а они этого не хотят - это тупик.
Это означает, что наше стадо на следующих выборах проголосует за жульку, "патамуша она лучше педи".
Или ещё того хуже - за представителя жопоблока.
Кстати, жопоблок - классное название, функциональное.
Сразу понятно какую продукцию выдаёт это политическое движение.
Сергію, про "тупік" я зазначав йще набагато раніше, але багато хто це не зрозумів тоді, а можливо і зараз не зрозуміє.
:ps: Тому, щоб вийти з тупіку потрібні дуууже радикальні зміни. Не "майдан", а революція.
- - - Добавлено - - -
Всі вони пов'язані розподілом і розпилом бабла, тому до "влади" завжди будуть приходити ті самі схеми, тільки з іншим обличчям.
Чи з косою, чи в шоколаді, чи йше якийсь "чорт", різниці НЕ БУДЕ.
:ps: Буде змінюватись тільки "вектор" зовнішньої політики
https://www.youtube.com/watch?v=jLUYrE9Gmjs
Не настаиваю, но любые законы может принять\отменить лишь Рада, депутатов в которую мы выбираем, ГОЛОСУЯ. Выходит- идти таки надо :)
-------------------------
Вчера сходил с женой на "Слуга Народа-2". Хочу поделиться:
1- фильм таки смешной и хороший, как комедия.
2- неприятно обидел Зеленский с самых первых кадров. Там он как бы выступает против декоммунизации в названиях. Типа, это совсем неважно. Пусть остаются себе Коммунистические, Ленинские и прочие названия. Все ж таки, имхо, господин Зеленский - немножко ватный персонаж. На третьем году войны, не понять истоки этой войны- глуповато с его стороны. Имхо, конечно же.
3- Якось мені неприємно, шо ця "кіна" йшла російською мовою. Нехай і з нашими субтитрами. От "зоряні війни" позавчора дивився українською - і нічого, сподобалось. Це ж дурня- дивитись фільм свого виробництва, про українського президента на мові ворога. мабуть таки пан Зеленський - той ще ватяник....
Ми тут пишемо про Гідність і тут же пишемо про "смоктошвіллі" ? Хто небудь, лише не Українець :bad:
Не соромно?
- - - Добавлено - - -
Юра, таки сенс в тому, що порядна людина НЕ ЗМОЖЕ навідь подати документи, бо треба зробити внесок, чи малої "вкраденої" суми.
Тому до виборчих списків потрапляють лише ВОРИ.
Зрозумів, про що ви. Але як тоді не опинитись в ситуаціі, коли на президента України балотуються 40 мільйонів кандидатів :) Грошовий внесок- то погано, згоден.
- - - Добавлено - - -
Розумієте, особисто я- теж бідна на гроші людина. Але я не вважаю, що багата людина- то неодмінно вже падлюка. Є цілий прошарок начебто таки буржуазії, котра й на Майдані була і взагалі- то непогані люди. І цей ще є, як його там, "кроудфандінг", якщо не помиляюсь. Я за добру людину сотку чи навіть тисячу можу й дати. Хоча тисячу- то вже трохи схудну, але воно того варте :)
- - - Добавлено - - -
Пінчук пропонує провести вибори в ОРДЛО, відмовитись від ЄС і НАТО
я знал :) Оно должно было это сказать. Жду признаний от Черновола- младшего. :) Старший Черновол- то святое, а младший- ....
вот, вот, прямо в дырочку)))Цитата:
Можно ругать Юща, но не сами ли виноваты были? .
под лежачий камень вода не течёт. Нашим нытьём мы точно не сдвинем систему. Единственное очевидное, законное, патриотичное действие, которое есть у каждого - пристально всматриваться в политиков, не быть лохами, и грамотно голосовать. Не давать себя обмануть( читать, думать, слушать умных людей, перепроверять инфу).Цитата:
тому до "влади" завжди будуть приходити ті самі схеми, тільки з іншим обличчям.
Высший пилотаж - самим попробовать пойти во власть. Давайте Стрелка делигируем? Поддержим, пойдем к нему в штаб волонтёрами, расшарим в соц. сетях, шо наш человек, найдём спонсоров( или как там это делается?)
политик депутат - Наем Мустафа, Соболев, кровавый Пастор.
чиновник - Тука
актер - Притула, Алексей Горбунов
п.с. 2 главных условия новой власти -
1.депутат не должен быть сверх богат. Депутатская зарплата не должна сильно отличатся от предыдущей, цивильной.
2. желательно, чтоб это был профильный спец - философия, история, наука, культура. Эти люди должны уметь много читать и анализировать. Страной должны управлять умные, а не жадные.
Victoria Voytsitska с Yaroslav Markevich и еще 41.
3 ч ·
Самопоміч - #1 в рейтингу підтримки реформаторських законів за підсумками 2016 року!
Приємно усвідомлювати, що наша команда стала лідером серед всіх політичних сил в Парламенті саме в питаннях реформування та будівництва Нової України.
Так, результати втілення цих реформ будуть відчутні не відразу. В багатьох випадках реформи необхідно активно захищати від нападів та саботажу Старої України. Певні реформи вимагають подальших кроків з боку Уряду задля їх реалізації і, нажаль, є випадки свідомого гальмування розробки і прийняття вторинного законодавства.
Але шлях здолає той, хто йде. Тому не зупиняємось. Гуртуємось разом задля прийняття реформаторських законів та забезпечення їх втілення. Контролюємо виконавчу владу на кожній ланці.
Як бути корисним? Що кожен з нас може зробити?
Все дуже просто: якщо кожен з нас визначить собі за мету вибірково перевіряти раз на тиждень через систему держзакупівель використання бюджетних коштів на предмет можливих зловживань:
приклад - заключення контрактів на будівництво доріг на мільйони гривень напередодніНового року - це щонайменше дивно і дуже малоймовірно з точки зору фактичної реалізації. Якщо це відбувається в вашому містечку - знайдіть хвильку та поїдьте перевірте на власні очі. А потім? Пишить звернення на місцевих депутатів, депутатів ВРУ, в НАБУ.
Мордор системно грабує кожного з нас через корупційні схеми та нецільове використання місцевих та загальнодержавних бюджетів. Тільки через системний та наполегливий підхід ми зможемо зруйнувати Мордор.
Єднаймося довкола контролю наших з вами грошей. Ми маємо стати потужною армією викривачів корупції.
https://scontent.fhen1-1.fna.fbcdn.n...b9&oe=58D7A8BC