Я вообще покупаю телефоны в Китае, для Китайского рынка. Прекрасно работают. Давно уже 4G с 5,5" куча памяти и прочего... и всего за 155 баксов. Прежний был за 117, отработал более трех лет. Жене вообще за 46 купили.
Вид для печати
Я вообще покупаю телефоны в Китае, для Китайского рынка. Прекрасно работают. Давно уже 4G с 5,5" куча памяти и прочего... и всего за 155 баксов. Прежний был за 117, отработал более трех лет. Жене вообще за 46 купили.
Чёрный, у меня та же ... мЫсля. :)
Супруге купил "жуйку F2" - полностью довольна за немного меньше 100 уёв.
Сам пользовал "жуйки" .... пока не перешел на "хреновуюдорогу", ибо бренд "А", таки стОит свей копейки. Аж на 25 уёв дороже (сертиф.)
- - - Добавлено - - -
Варту здав.
Місцевим - добра.
Бібізянкам - стєкловати у всіх питаннях.
Когда этот источник пишет, что где-то лучше, чем на РФ, то это однозначный пруф. Их обычная мантра: "Вы живете хорошо, вот смотрите, как в Китае люди света белого не видят за миску риса".
Вот и клип на эту тему:
https://www.youtube.com/watch?v=G7u_NIuGWkQ
Дело не в ипхоне, а в возможности его купить работниками больницы.
А чего такого? Подумаешь.
Работники нашей больницы тоже могут купить айфон с получки. Запросто.
Если все вместе скинутся.:)
Бгггг.
Все местныйе - казлы. Украина - 404. Ну, и далее по темнику.
Вложение 266383
- Лаврентий .., а сколько водки может купить наш рабочий на одну зарплату?
- 85 бутылок Иосиф Виссарионович ...
- Харашо... . А американский рабочий ?
- 65 ,Иосиф Виссарионович... .
- Харашо... . Лаврентий , я думаю..,нужно установит такой курс. .. 76 копеек за 1 доллар... .
- Сделаем Иосиф Виссарионович... .:q
Вложение 266382
Соклановик WorldOfPlanes выложил объявление. Ихтамнет...
Доброго ранку.
Оперативне зведення штабу АТО на 06:00 – 12 жовтня
http://mediarnbo.org/wp-content/uplo...AB-ATO-2-1.jpg
Posted By: galat 06:20 12/10/2016
За минулу добу російсько-окупаційні війська 44 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.
За інформацією, яку оприлюднив сьогодні вранці речник прес-центру штабу Антитерористичної операції підполковник Віктор Шубец, на Маріупольському напрямку зафіксовано 34 обстріли. Порушуючи «режим тиші» противник декілька разів відкривав вогонь з артилерії калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм по Широкіному та Водяному. В напрямку Тарамчука, Мар’їнки, Талаківки та Лебединського бойовики використовували міномети 82 та 120 калібрів. Інтенсивність ведення вогню окупантами на цій ділянці лінії розмежування зберігалася в день та вночі.
На Луганському напрямку зафіксовано 7 порушень «режиму тиші». Противник вдавався до збройних провокацій в районах Новоолександрівки та Новозванівки. Сили АТО були обстріляні з гранатометів, кулеметів, протитанкових ракетних комплексів, стрілецької зброї, а також з мінометів одночасно.
На Донецькому напрямку відбулося 3 обстріли. Зокрема, по захисниках Новгородського зафіксовано вогонь снайпера. Також в цьому районі противник вів вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. В Авдіївці, окрім вказаної зброї, бойовики використали також ствольну артилерію калібру 122 мм.
З метою утримання займаних районів та недопущення прориву противника на підконтрольні українській стороні території, сили АТО декілька разів були змушені відкривати вогонь у відповідь, при цьому використовуючи лише кулемети, гранатомети та стрілецьку зброю.
Российский дзен. Бессмысленный и беспощадный
РФ снова нанесла удары по Алеппо – правозащитники
Аваков: Слова Олланда о выборах на Донбассе возмутительны
США обещают ответить на атаки российских хакеров
Украинский безвиз не вынесли на утверждение Европарламента в октябре
Украина хочет отставки президента ПАСЕ, который дружит с Кремлем