Этой змее лучше отрезать не хвост.....:drag:
Вид для печати
Слава, слово "хвост" (даже - по самую голову) звучит гораздо ... ээээ ... лучше, чем слово "голову".
Словоблудие, однако! А какой эффект!
- - - Добавлено - - -
* БЛИН. Задумался.... А модуль "голова" там есть? Чё-то сомнительно. Пакемоны пород "Луганда" и "Даунбасс" это подтверждают.
Алиса... с ВАГОНОМ презервативов.... минимум .... Стивен Кинг ОЧЕНЬ нервно курит, и явно не кубинского производства......
- - - Добавлено - - -
Не. Как говорил один местный Аксакал - юмор у нас... специфицский.
Варту здав. Бо - ну вас, вам не тільки сала, ще й спатки не ма бажання!
Знаете я чел недаёкий
интер или иннтерннат нампох , но по эрэкции ляля
спалили вещь нужну.
Зеленский (всмысле смешной кортышка)жеж не посрадал жеж?!
Ато рабочіє месса ми тута хреспандєтіліЛяля
ЛА ЛА ЛАЛА.
ЯКРАЗ ОТАКІ СТОЯЛИ ПІ БАГАТТЯМ ЖАННИ Д'АРК
і їм досі тепло.
"Шурик, это же не наш метод" Кто же их накажет - такие же козломордые блюдут порядок. В Словянске много посадили кроме штепы? Кто козломордых на должности утвердил - те же руги разного разлива. Ниче, прийдет время, спросят со всех. Общество меняется бесповоротно. Тысячи прошли пекло войны, миллионы отдавали что могли на армию. Думаете это забудется? Без репрессий, плавно выдавят из страны - кому мова поперк горла станет, кому отсутствие откатов, а то просто сдохнет по естественным причинам.
ЗЫ Обратил внимание, что в ДьютиФри перестали массово скупать алкоголь. В супермаркетах тоже как то поменьше стало. У нас в кишлаке не показатель, но вроде уровень потребления змея падает. По немногу, но падает.
но вроде уровень потребления змея падает. По немногу, но падает.
Йой я вас умоляю
і бля юуду не знав шо Штепу вощщя по попє білі
Я й воще бумаю тута тока сладості та щербет з анала
Йой как я сыт по голо сойми сіпаратісками
от уж хоть в 47 якусі землю дали їм й то радість
,а моїм жабам попи*діть ' навіті дороги та сонця як циганам не треба.
Пуйлодєспот
Але вумный!
Я піднэголяжу.
- - - Добавлено - - -
А зашо зайшовся
Пробнув в впридомрвомАТБалкогохол
Там шось не те
Закупка совэршэнно не адекватна
всьо шо меньше 70 отрава(за поллітрку чікух не братать нічьо)
Доброго ранку.
Я не знаю скільки коштує горілка і мені не цікаво.
Прес-центр штабу АТО
Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00
8 вересня 2016 року:
Cитуація в зоні АТО залишається контрольованою і загалом характеризується дотриманням “режиму тиші”.
За минулу добу російсько-окупаційні війська 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових: 8 випадків зафіксовано на Донецькому напрямку, 9 – на Маріупольському та 3 – Луганському.
Зокрема, на Донецькому напрямку провокативні обстріли з боку противника велися поблизу Авдіївки, при цьому ворог застосовував 82-мм міномети, гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. А по Верхньоторецькому, Луганському - кулемети та стрілецьку зброю. По Новоселівці Другій окупанти застосували гранатомети.
На Маріупольському напрямку неспокійно було поблизу Широкиного, де бойовики застосували міномети калібром 82-мм, гранатомети та кулемети. Також в районі Мар’їнки та Старогнатівки ворог вів турбуючий вогонь зі стрілецької зброї. Крім того, бойовики стріляли по захисникам Широкиного з БМП, кулеметів та стрілецької зброї.
На Луганському напрямку ворог вів вогонь по Новоолександрівці з гранатометів та кулеметів, а по Попасній - з стрілецької зброї.
Важке озброєння ворог не застосовував.
Зафіксовано проліт 3 БПЛА на Луганському та Маріупольському напрямках.
Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод.
У зоні проведення Антитерористичної операції, на спеціально обладнаних навчальних полігонах, підрозділи Збройних Сил України проводять бойове залагодження, вдосконалюючи професійний вишкіл та підвищуючи рівень вогневої підготовки. Стрільби проводяться згідно плану бойової підготовки військових частин та заздалегідь погоджуються з органами місцевої влади.
Российский дзен. Бессмысленный и беспощадный
МВФ поставил вопрос о предоставлении Украине транша на повестку
На Донбассе двое мужчин были ранены при обстреле боевиками
Корабли РФ навели артустановку на украинских пограничников в Черном море
Депутат от НФ Донець предлагает опубликовывать "не всю" е-декларацию
В Крыму из-за военных учений задерживают десятки авиарейсов
Госдеп прокомментировал введение новых санкций против РФ
Российский истребитель "небезопасно" перехватил самолет-разведчик США
Эрдоган анонсировал наступление на столицу ИГИЛ в Сирии
Правоохранители перекрыли крупнейший канал поставок в "ДНР"