Балет помню дату нет.
Проверил... точно ...за шо пить бум таки?
Вид для печати
Балет помню дату нет.
Проверил... точно ...за шо пить бум таки?
За танк, який стріляє у напрямку кремля
* искал скрин "из-за рва, с бибизянками и крокодилами".... А нету. Суть вопроса: - А вы БЫ умерли под танками за существующую власть в РФ. Там хитовый (!!!, нашы-пятиколонки? :) ) ответ был - "я бинндеровець, ЭТО МОЙ ТАНК!!! :) Ну.... Оччень рядом ;)
- - - Добавлено - - -
Ось треба зберігати належним чином докази, а не як завжди! :) (Ой!)
А с какого перепугу забор трещит? Случилось что-нибудь?
Вложение 261969
Вот у меня есть автомат-карандаш. Кохинор, кто вкурсах. Чёрный, такой ;)
Ну оччень дорогая хрень была. Лет так 35-40 взад. Купил, и все чертил именно им.
Так и есть. И ещё - 10 "грифов". Из 25 исходных. НВ. Представьте, себе.
- - - Добавлено - - -
ОЙ!
Снайпер, ну хоть Вы - не нервируйте молодняк! (с)
Посчитал - таки малость соврал. 20-=35. Так и есть. Так и 10 НВ в остатке. За СТОЛЬКО лет.
Ну. Почти 30.
Все єдне - так сталося.
Тому что мне нужно я учусь сам.Да, иногда за деньги, но...
(От какарди)
Гарно бзднув такі даа.
Але як на мене , із височіни років навчальні заклади навчають навчаться( дают понимание пользования литературой и смыслом получаемых знаний) і мої дипломи так на мене працююьтьхоч я як і какардоносець давно вже вивчів інше (такисам) і нє огранічую сєбя в польотє
:offtopic: Ха! :) В мене теж таке є!
Сам автоматичний олівець купив у 86-му, і він одразу сподобався. Тоді я докупив до нього ще один комплект "графиту", щоб потім не шукати. За 30 років одну пачку вже майже використав. Але, ...чого тільки не було накреслено та написано за цей час!!
І тепер ще одна пачечка залишається в шухлядці, яку вистачить до ХХІІ сторіччя! :).
Вложение 261971
--------------------------------------
Вложение 261972 - цей папірець "розмальовував" у 87-му :)
- - - Добавлено - - -
Ігоре, дякую, що нагадав це :)
Доброго ранку.
Прес-центр штабу АТО
56 мин ·
УВАГА!!! УТОЧНЕНЕ ЗВЕДЕННЯ
прес-центру штабу АТО станом на 06:00
20 серпня 2016 року:
За минулу добу російські окупаційні війська 49 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів Сил АТО.
Зокрема 27 випадків порушення противником режиму тиші зафіксовано на Донецькому напрямку, тут ворог випустив 8 снарядів з важкої артилерії по Красному Пахарю та Зайцевому. По позиціях в Авдіївці, Майорську, Зайцевому та Луганському противник відкривав вогонь з мінометнів, гранатометів та великокаліберних кулеметів, застосував міномети 82 мм та 120 мм калібру також по Пісках та Шахті Дутівка. По Світлодарьську супротивник випустив біля чотирьох десятків снарядів калібру 152 мм та сім десятків мін калібру 120 мм. Поблизу Луганського та Зайцевого задіяв бойові машини піхоти.
На Маріупольському напрямку окупанти 17 разів порушували режим припинення вогню. По укріпленнях в Мар’їнці, Водяному та Широкиному противник вів вогонь з мінометів калібру 120 та 80 мм, гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру. У Гнутовому та Новотроїцькому збройні провокації тривали з використанням гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Старогнатівки та Широкиного ворог застосував БМП. По укріпленнях у Березовому ближче до опівночі окупанти задіяли важку артилерію 122 мм калібру. У Гнутовому двічі проявив себе снайпер.
На Луганщині ворог обстріляв українських армійців з гранатометів у Жовтому та Золотому, у Станиці Луганській відкрив вогонь з 82 мм мінометів, у Попасній застосував стрілецьку зброю.
Российский дзен. Бессмысленный и беспощадный