[QUOTE=vitos;678510][h=1]
Цитата:
Спалився йще раз, завербували :)
Ні Віталя, навпаки. Перевіряв агентуру.B)
Вид для печати
[QUOTE=vitos;678510][h=1]
Цитата:
Спалився йще раз, завербували :)
Ні Віталя, навпаки. Перевіряв агентуру.B)
[QUOTE=drager;678515]У 24 роки? йще раз спалився :)
- - - Добавлено - - -
У Ясиноватской развилки снова идет жестокий бойhttp://kriminal.tv/news/u_jasinovats...tokij_boj.html
Я розумію, що наукової точки зору експеремент ніякої критики не витримає. Але пару днів тому:
Знайомий живе тут. Його мати в Італії.
Розмовляють по телефону і в процесі розмови ставлять обоє чайники на газові плити.
У нього закипіло тоді коли вона уже пила чай (на 4-5 хв пізніше).
Ps розумію що: чайники різні, плити теж різні, кількість води на око, час не по секундоміру і так далі.
PsPs Вдома газова плита з потужністю однієї комфоки 2,5 Квт, також є туристична потужністю 1,92 кВт
Так от на туристичній на вулиці 1,5 літра води закипає швидше чим вдома на стаціонарній.
Мне доводится раз 5-10 в год бывать в Польше, Чехии, Австрии, Германии, Италии. И я всё прекрасно понимаю и общаюсь там с людьми, включая тех, кто уехал из Украины и имеет все данные для сравнения.
При "папередниках" вон додатировались. Приучили народ к халяве, хрен теперь, я смотрю, отучишь. Жаль...
Шо за пессимизм ?!!! Так нам никого не поработить !:q
- - - Добавлено - - -
.[/QUOTE]Цитата:
Сообщение от Tomahawk_;678531[QUOTE
Роман! Вы прикалываетесь?! Отучают кота по углам гадить! Надо строить экономику в своей стране и никого "отучать" не придётся.А не забивать мозги людям "безвізовіми цукерками".