Энрико Карузо отдыхает. Кличко на распевке. Маэстро не в голосе сегодня:)
Владимир Кличко посвятил Брайанту Дженннгсу песню (видео)
Вид для печати
Энрико Карузо отдыхает. Кличко на распевке. Маэстро не в голосе сегодня:)
Владимир Кличко посвятил Брайанту Дженннгсу песню (видео)
Ну от чого Ви налетіли на людину? Ну висловив він свою думку, і що? Нехай собі пише те, що він відчуває. Кожен з нас має право висловитись. Мене також не все влаштовує, тай що, ну забаньте мене. "кращий лікар - це час" Ви думаєте ім там легко? НІ. Можливо люди вважають що ім так буде краще. "ми жалкуємо тоді, коли втрачаємо", ставтеся з розумінням, пройде певний час може хтось зрозуміє, може ні. Потрапити в таке становище, в якому зараз опинилися люди в Луганську і Донецьку, я відверто кажу, не знаю, як би я вчинив, але домівку мабудь НЕ залишив би. Така сама подія і з Кримом, а де ім усім подітися??? Так що наберайтеся трпіння і продовжуємо спілкування з усіма, не зважаючи на те, де людина живе. " він наркотики не продавав, і країну не здавав". Люди опинилися під впливом пропаганди, люті і ненавісті. Ну як що вже геть "закідони", ну тоді в бан, але нехай люди читатимуть модельні розділи. З повагою до всіх.
Вы чо с юмором не дружите уважаемый? Мы тут просто прикалываемся.
В курилке хоть на голове стой. Абы не срал на голову колегам :-) Свобода это святое.
- - - Добавлено - - -
vitos - вы чо ? разве давали повод? кажись ТУТ моделисты никада не пухли от дури. Здесь люди очень коректные.
К сожалению мы все потеряли или потеряем старых знакомых и даже старых друзей.
Но на этом жизнь не заканчивается! Растёт молодое поколение - его трудно принять временами, господа это будущее - не будте ЛЕНИНАМИ - давайте встретим воздух крыльями!!!!
Ага, и талирентные ( мине принели на курси луханские лёчики - не реклама!)
Вітос, а Ви вже третю деревину посадили?
Вот не разделяю мнение.
Кто-то оставил дом, кто-то - нет. И есть возможность и на ТОЙ территории остаться ПАТРИОТОМ УКРАИНЫ. Я оставил дом, потому, что иначе бы мой сын и моя жена - сейчас бы просили помощи у государства - у вас - и мотивировали бы тем, что кормильца замочили... Мы пошли более приятным и более мирным путем...
Вот я бы порекомендовал тем, кто хочет рассказать, что он мирный и за то, чтобы все было мирно и не стреляли, чтобы все быстрее закончилось - либо представить себя на месте патриотов Украины в 2014 году в апреле-мае, либо переехать в лугандонию и там рассказывать, РЕАЛЬНО РАССКАЗЫВАТЬ лугандонцам - что им надо делать. А мы, бандеры - посмотрим...
Доброго вечора Вам ,шановні бандерівці та правосєкі! Ну і хунту теж вітаю!
Я за Вами ніяк не встигаю. Едуарде-вважаю ,що закривати вєтку не слід.Дійсно ,не всі можуть виїхати з різних причин,хоча вони за Украіну всім серцем.Доречі ,ми ж не запарканні ,це там у минулому році спромоглися забанити цілу державу на авіаційному форумі.Я маю на увазі нашу державу.Повністю було перекрито кисень на майже місяць.Правда потім все стало на своя місця,але багато хто вже втратив сенс там спілкуватися.
Але ,оскільки ми всеж таки хвашисти -то за тією вєткою таки потрібно приглядувати.Пропоную таки Луі нашого де Фюнеса- в нього і каска вже є.
Респект В'ячеславу Ф.
таки не встигаю за Вами.....:(
Блин, местные, вы понимаете, что зазаборье реально колбасит просто от наших приколов?
Это при том, что по сути - их большинство вообще не понимает с чего мы прикалываемся!
Да ну вас!
Вы все, опять, злые, и кисилёвщину не смотрите!
Чего там в путлерляндии, кроме сала и гречки, в поблемах?
Кроме ветеранов, пенсионеров, забастовок, и других мелких несуразностей.
https://www.dropbox.com/s/e2xus4l0s8...st_-3.mp3?dl=0
Послушаем, помолчим, задумаемся...
[QUOTE=vitos;603646].Віталя, ти впевнений у своїх словах? Кажешь "країну не здавав"? А він пише "ваша армія" , то це як розуміти? А яка ж для нього своя? Опинилися під впливом пропаганди? А ми не опинилися? А чого ж вони верещали - "путин введи !" ? Чи це не вони зривали та кривдили прапор України? Краще б він наркотиками торгував :bad:Цитата:
" він наркотики не продавав, і країну не здавав". Люди опинилися під впливом пропаганди, люті і ненавісті.