Я не маю нічого проти,що на мене всі на їхали,всі за Игоря.Яж писав,що кіт класний,нарізка усе.Була тема,що вламав пару нервюр і понеслося(типа мені на токарному робити),а не кіти складати)Яка разніца,чи перший кіт,чи другий.Головне,що руки ростуть звідки треба.Навіщо тоді власник пише такі розміри,а продає другі.Це не труси на ринкови за 5гр.Він не лобзіком вирізає кіти,а компютер,от було пит чому не сходится?
На рахунок,що пишу не красиво,я це все не починав,я в лічку все,а він на народ.Він мені годится в тати,от і пораду дав б,як доросла людина.Поговорив запитав,підсказав,а він накричав вертай кіт трубку кинув.Я не плачу за тих 500гр,я не бідняк,просто розібратися і все.Якби він сказав якась помилка вишла вибачай,усе проїхали забув б,а опсирати мене ні....Не адекватно поводится він,пише,що я типа 44см настрочив.Він цим займаєтся,от і повинен людям відповідати.Як я продаю машини 20 раз дзвонять,що я повине відповідати за....бали.Тоді прийдется весла сушити,і шукати другу роботу.А він бачу розбалуваний,в мене всі купляють я майтер піпец.
Яж фото виклав придивітся,що склав все добре.По іншому б не склав,там як пазли.Розмір сфотканий,докази є,але всерівно роблять мене дурачком. Закінчуєм цей базар,крайнього нема,образи не дочого....