Олег, мы хотим гордиться своей историей и мы это делаем в меру своих познаний, но надоело гордиться "выдуманым фуфлом", хочется правды и не "назначенных" героев.
Вид для печати
Мы всем составом седня на работе ржали.
Надо смайлик придумать, "сарказм"
2 Алексей Кривенко:
Спасибо, пошел смотреть. Полчасика отвечать не буду.
Шановний Олеже,річ в тому ,що нас годували тільки одним- совок це найкраще...Всюди перші....Ніхто ,якщо він у здоровому глузлі ,не оспарює перший супутник,політ Гагаріна,якості Корольова в плані організаціі космічноі программи,його ракету сімку ,тощо.Так і конструкторські здібності Полікарпова ,Туполева,Іллюшина,Антонов. .....
Але дійсно першими полетілі Райти ,а не Можайський,радіо це не винаход Попова чи Марконі(який його дійсно поставив на серійне виробництво).План Гоелро теж був за часів царя,завод АМО(у майбутьньому ЗІЛ) -був побудований ще у 1916 році по ліцензіі ФІАТА,завод ГАЗ-це Форд,про завод у Філях і серійне будівництво металевих літаків -тільки завдяки концессіі з Юнкерсом у 1923 році-потім його кинули на бабки,а обладнання і технологіі залишились.Про танк Віккерс та Крісті почитайте ,у нас вони будувалися як Т-26 та БТ.За авіадвигуни 20-30-40 років я вже мовчу....
Зараз відбувається зворотьня реакція на тотальну брехню сімдесят років,може десь і перегинють палку ,але пройде час і я надіюсь ,що все буде добре
Павел... Вот для Вас некоторая подборка. Пояснения будут позже. Надеюсь Вы видели это видео? Напомню))) https://www.youtube.com/watch?v=nPRekIkMUyE