Прям америку открыл.... Это стало ясно, как только выбрали пороха. А вообще даже и еще раньше. Просто на президентские еще какая-то надежда была.
- - - Добавлено - - -
Коммуняку на гилляку!
- - - Добавлено - - -
Я ждал именно этого...
Вид для печати
Прям америку открыл.... Это стало ясно, как только выбрали пороха. А вообще даже и еще раньше. Просто на президентские еще какая-то надежда была.
- - - Добавлено - - -
Коммуняку на гилляку!
- - - Добавлено - - -
Я ждал именно этого...
Я за то, чтобы мочить... и снаружи и внутри. Не нужно передёргивать, более опасный враг сейчас сидит не на востоке, а у нас под носом в кабинетах. но их нужно мочить умеючи... чтобы были всем понятны причина и следствие. Вот тогда эти пид.ры, начнут или думать или сваливать. И то и другое меня, например, устраивает.
Дык это,такова такова селяви,если власть не зачухается то так и будет,это логично.И никакими пигулками тут не поможеш.А если прополку делать аккуратно то не обязательно придет безвластие .Например, если раз в неделю будет появляться на дереве возле рады какой то ган*он ,думаю ничего страшного не случиться.
Я бы еще добавил - сторонников принципа - "Коня на переправе не меняют"
Вот что хотите говорите, но я точно помню обстоятельства возникновения и ту провокацию, с которой началась эта мантра.
И если подумать, то ни для чего более, кроме как создать эту страшилку - "план кремля", она не была предназначена. Да и титушня то вся местная...
Зато все подхватили - да да да, не трогаем пороха, ща нельзя, вот война закончится и тогда все им вспомним...
Блин, они конечно бессовестные скотины, и в большинстве своем идиоты.. но не все же. И как шкуру спасти у них соображалка соображает, как вы думаете?
Так и будут они смиренно ждать, пока все рассосется...
А раша, конечно, только потому и лезет сейчас на нас, что у нас в Киеве без волнений и правительство все в полном составе и легитимное...
Не смешите...
- - - Добавлено - - -
До кучи (не я один такой, нашел уже после того, как написал)
Цитата:
Друг Кармелюк Я ще до травневих "однотурових" виборів був проти Порошенка, ще коли він рятував з революційного Києва беркутню, я його почав ненавидіти. Коли він заключив перемир"я - я назвав його зрадником. Зрадниками і ворогами Нації я вважаю і всю олігархічно-бюрократичну кліку.
І життя не втомлюється доводити мою правоту. І лише шкода, що для того щоб "електорат" зрозумів свою тупість мають гинути Герої.
Пам"ятаєте, як вороги заявляли, що по Мінським домовленостям ДАП має бути передано ДНР?
Уявімо, що дійсно це було обіцяно в Мінську, тексту угоди ми ж не бачили. Санкції все ж тиснуть на Кремль, та й ореол непереможності Путін втачати не хоче, а тому тиск на Петю і Ко посилюється як з боку Росії (а тиснути є чим, адже більша частина їх бізнесу знаходиться чи орієнтована на Росію), кіборги тримаються, а ще й регулярно завдають відчутних втрат гусскім пополченцам. Було придумано принизливу і вкрай шкідливу для оборонноздатності ДАП процедуру обшуку ворогом ротаційних груп, що прямували в ДАП.
Це взагалі поза межою добра і зла. Я повірив у це лише коли почув підтвердження від побратимів з ДУК ПС. А потім цей бєзпрєдєл показали по всім провідним каналам і люди схавали. Трохи пообурювалися, але вкотре стерпіли. Наша проблема в цьому скотському терпінні.
І на питання: хто винен, що ми всі в лайні, а України досі немає? Я відповім: МИ всі, хтось більше, хтось менше. І не тому, що особисто ми чинимо не правильно, а тому, що не караємо винних і дозволяємо злу зростати.І ще, тупість, байдужість, лінь і урапатріотизм нічим не кращі за відверту зраду.
Повернуся до подій в ДАП. Кіборги незламно відбивають атаки, командири середньої ланки ЗСУ успішно взаємодіють з добровольчими батальйонами, іноді контратакують. І тут Порошенко відправляє відданого особисто йому (як і Гонтарєва і Гройсман) і повністю некомпетентного (чи досить компетентного для зради) Муженка "очолити" оборону. І все, Герої Української Нації - кіборги або знищені, або поранені, або в полоні. Вижили одиниці. ДАП втрачено. Втрачено не просто об"єкт, втрачено символ стійкості нашої армії.
І коли я чую "та нащо нам той Донбас" і "лиш бы не было войны", я розумію, яка глибока прірва лежить між двома частинами українського суспільства.
Для нас Україна, її воля, кожен метр нашої землі, наша честь важливіші за життя, а для "електорату ( чи то бидла) - саме існування, хоч би яке воно нікчемне не було, є найвищою цінністю.
Наші пріоритети лежать в площині Духу, їх - в площині матеріальній, скотській.
А тому, браття і сестри в мене питання: А чи є сенс пробувати підняти їх свідомість на вищий рівень, звільнити їх від рабства матеріального Світу. Може хай так і живуть в ярмі, але не тягнуть в те ярмо нас ?
Внимание! Максимальный репост! SOS! HELP! WARNING!(ой, это наверное лишнее)!
Коллеги! У кого мама, сестра, жена или дочь ТАТЬЯНА!
Не забудьте их поздравить с Днем святой Татьяны! :)
Так їм панове... башляти перестали .Не актуальні вони нині. У розряд привокзальних перейшли - сигналізують що ладні за дрібязок лобизати. :)Цитата:
Луганские коммунисты передумали воевать за «ЛНР» и начали выступать за единую Украину