Шо, що.. Порошенко...Кому та твоя дибільна фраза цікава?Що вона значить? До чого вона тут взагалі? Своє гівно виніс на люди показати? Так нецікаво нікому.
Вид для печати
Шо, що.. Порошенко...Кому та твоя дибільна фраза цікава?Що вона значить? До чого вона тут взагалі? Своє гівно виніс на люди показати? Так нецікаво нікому.
От придурок
- - - Добавлено - - -
Добре що в моніки підгорає від моніки...Займись тим,що тобі під силу. З'їж шоколадку та заспокойся
моя довольна підгоранням :)
Слава богу самозадовольнився на публіці...тепер можна відпочити від вас?
- - - Добавлено - - -
Повертайся в свій клуб зеленського до наступного повнолуння...
не, єто ваш клуб :)
- - - Добавлено - - -
доречі, докуя м"яса за 20 грн за кг накупив?
У Вінниці кіло свіжого м'яса в "метро " повно 100-140грн кіло. Його і купляю постійно..що ви там в себе в Полтаві за 20грн берете навіть гадки немаю...тож мабуть кишки якісь. Воно й видно...що реакція нездорова пішла.
Мої? Я що балотувався в президенти? Не знав ...не знав...Мені до жопи шо у вас там в штабі в шоколад домішують щоб ви брали за дві щоки, але то все перетворюється на якесь гівно, причому лізе як видно не вниз,як в нормальних людей,а в голову...Скільки разів просив- не їжте....не доходить...Я не шастаю по ваших помойках, не дивлюсь дебільні відрсіки ,не сижу з слюнями з жагою зловити чогось "новенького" з телеекрану...мені пох всі ваші...моїх там немає.Але ж як розважився :)))) покормив упоротого троля,....а ти дурнику думаєш ,що пабєділ зєлєнь :)))До наступних зустрічей :))))
:)
А ненадо смотреть каналы "порохоботов", просто смотри прямую трансляцию с верховной рады, без чьих либо коментариев, и будешь в курсе того о чем я написал выше.
но тебе это не понять :)
не надо пропускать прием цветных таблеток!
П.С. на это намекает большое количество точек в твоем тексте.