Бла-бла-бла...Фото /скан в студію. Є фото офіційного результату Я зразу пишу ЗЕ- наркоман. Ні, буду писати Порох-наркоман...бо він теж у "своїх" здавав...типа не міг купити :)))І порохоботи всі наркомани...:))) Результат давай!!!
Вид для печати
Бла-бла-бла...Фото /скан в студію. Є фото офіційного результату Я зразу пишу ЗЕ- наркоман. Ні, буду писати Порох-наркоман...бо він теж у "своїх" здавав...типа не міг купити :)))І порохоботи всі наркомани...:))) Результат давай!!!
ок, начнем по порядку, почему порох не осужден за все то в чем его обвиняли зеленые перед выборами?
на данный момент взять анализы у моники можно только силой, а кто это будет делать?
и да, порох сдавал анализы не в "своей" лаборатории в отличии от моники.
"Какие ваши доказательства?")))))))))))))))
"Вывсеврете"
Круто и неожиданно!
1-передвиборча гонка це не позов суд.2-тобто доказів немає?Бла-бла-бла
- - - Добавлено - - -
Ви стояли поруч з Порошенко коли він здавав аналізи? Чи то все вірити на слово?. "Будь яка" не значить "не своя"...Та взагалі це шапіто для виборців з аналізами обоє зробили...:)
Вчора "... росіяни обстріляли з артилерії піхотну бригаду, яка була за 17 кілометрів від фронту. Сім поранених, з них п’ятеро жінок. Згоріло кілька одиниць техніки. Але фіг з ним, з тим залізом, люди важливіші. І це диво, що ніхто не загинув.
Сьогодні зранку відбувся не просто обстріл. І зараз я поясню чому.
Обстріл батареєю арти з коригуванням через безпілотники «Орлан» тилового району у мирній зоні при міжнародних свідках — значить тільки те, що сторона забила на домовленості і їй плювати на наслідки. Це демонстрація, що «ми можемо, і нічого нам за це не буде», причому демонстрація вельми переконлива.
Ще один нюанс. Росіяни тестують свої можливості. Сьогодні вони отримали фактичне підтвердження, що можуть підняти в небо «Орлани», знищити ціль в двох десятках кілометрів від фронту, і у відповідь отримати нічого. Ні відповіді, ні реакції.
Ми ж, у свою чергу, за ці роки не завдавали ударів так далеко за лінією фронту. Але теоретично можемо. Проте теоретично та практично — це взагалі різні речі. Поки ми можемо теоретично — росіяни беруть і роблять практично. Перевіряють свої сили на нас.
Чому так?
15 лютого 2020 року Зеленський заявив, що закінчив у своїй голові війну в Україні.
За цей час ми втратили міжнародні позиції, Росія за крок від добудови Північного Потоку-2, противник відкопав заново позиції за час «перемир’я» і демонструє, що він може і накриває тилові частини ЗСУ.
Після російської демонстрації на фронті, ми бачимо на сторінці Верховного Головнокомандувача Володимира Зеленського НІЧОГО. Президент сховав голову в пісок. Ні заяви, ні звернення до міжнародної спільноти, ні розпорядження своєму ручному РНБО. НІ-ЧО-ГО.
Просто нагадую, що в Конституції, якою неодноразово вже підтерся президент- «юрист», написано, що президент є Верховним головнокомандувачем Збройних Сил України. «У разі збройної агресії проти України Президент приймає рішення щодо застосування Збройних Сил України з метою оборони держави від агресора. Президент очолює Раду національної безпеки та оборони України».
Тицьніть його палкою в живіт, живий він там чи ні. Повідомте Володі, що в нас тут трапився акт агресії. Акт реальний, а не в голові."©
- - - Добавлено - - -
https://www.youtube.com/watch?v=l6ejrhu-evg
Рузькі казки пропагандуєте?
а что там с судьей Чаусом за квартал95?
:) Бессонница мучает, за патрона переживаешь? Будь спок, всё уже порешали. :)
очень информативно!
дякую.