Те ,кому очень сильно повезет...
Вид для печати
Прокинувся сьогодні вранці, вирішив в магазин сходити, 300г ковбаски узяти на бутерброди.
Заходжу в магазин, дивлюся на вітрину: НІ ОДНОГО ЦІННИКА НЕМАЄ на ковбасі. Говорю продавщиці: - А де усі цінники, чому цінників немає?
А вона здивовано дивиться на мене і відповідає: - Так а навіщо цінники тепер? Уся ковбаса по 2.20!
- Чого? - говорю. - З якого переляку?
А вона мені: - Так Зеленский учора указ видав, уся ковбаса в країні тепер по 2.20!
Ну. я узяв на 5грн два кілограми сиров'яленої, один собі, другий котам.
Виходжу з магазину, СМС на телефон приходить з банку. Дивлюся "На ваш рахунок зараховані 100 000 грн"!!!
Ні хріна це, думаю, помилочка. Дзвоню у банк:
- Тут мені помилково сто тисяч на рахунок переказали, помилочка, ви там розберіться. А у відповідь чую від милої дівчини:
- Ні-ні! Це не помилка, інші 900 000 тисяч ви трохи пізніше отримаєте, ми просто ще перерахунок не закінчили.
Я у відповідь милій пані: - А за що мені цей милйон? Як це, не помилочка?
А вона здивовано так і відповідає: - Так Зеленский же, Зеленский! У олігархів усе награбоване за 30 років відібрав, ось і повертає людям, законне!
Я ще більше охирів, додому заходжу, думаю, новини подивлюся, що там у нас твориться таке? Включаю "прямий", а там онлайн трансляція: кричать щось все, в долоні ляскають.
Дивлюся, Пороха з будівлі ДБР в наручниках виводять, і робу смугасту вже начепили! І жорстко так в "бобик" запихають потім, а він чинить опір, і плаче, плаче!
На іншій "інфо. канал" перемикаю, а там показують, як урочисто прапор український вішають на адміністрацію в СЕВАСТОПОЛІ, і Вофка наш, з Путіним руки тиснуть один одному!
Я знову перемикаю, бачу, танки їдуть кудись, а дивчина за кадром і мовить: "Зараз ми можемо спостерігати, як остання колона військової техніки ВСУ повертається на постійне місце дислокації в Луганську військову частину 2930. Це і можна вважати таким, що ознаменувало кінця багаторічної війни!
А зараз ми вимушені урватися на пряму трансляцію, наш президент, наш високоповажний лідер - Володимир Зеленский, виступить із зверненням до нації"!
Крокує Вофка такий трибуною, мужній, і скромний в той же час. Прапор український за його спиною гордо переливаннями грає на вітрі.
Пом'явся так Вова з ноги на ногу, сльозу пустив і говорить з хриплинкой, голову високо піднявши:
- Я як і обіцяв, зробив все, що зміг! А тепер пробачте мене, я ЙДУ!
Камера обертається на площу, а там!!! Порохоботы навколішки стоять, плачуть усі, як один, плачуть, і скандують, крізь сльози: "Пробач нас! Пробач нас! Тільки не йдiть, Володимир Олександрович! І виборці Зеленского, теж нас пробачте! Одурманив нас барига триклятий, грошима краденными заманив"! Але лідор був непохитний, вийшов із-за трибуни, лісапет свій старенький узяв ніжно, Ленку на раму посадив, і помчав у бік заходу.
А порохоботи услід за ним, з молебнями. Але не нагнати Вофку, дуже гарно за 5 років навчився на веломашині ганяти...
Так ви, зелебоби, сцука, собі це уявляли? Нажерлися ковбаски по 2.20? Бариги ночами більше не сняцця???
-
Сухаревський Роман ©
Дурня повна...і хто коли говорив про ковбасу по 2,20. Надумана ідіотська історія про нібито якісь обіцянки.Примітивне мислення
тоесть "миллион" на счет не смутил в рассказе , а колбаса по 2,20 смутила :)
если вы не поняли то это не совсем основано на реальных событиях.
Проект "Израиль" похоже закрывается.
И всё идёт к тому, что в скором будущем юг Украины будет говорить исключительно на иврите.
Так вот, устанавливая жёлтые скамейки, неплохо бы предварительно подумать, а не будут ли на них сидеть наши внуки?
И можно ли это назвать везением...
Який мільйон, на який рахунок, кому? Якийсь бред , набір слів...
- - - Добавлено - - -
Шо там по аналізам ЗЕ?, За два роки я не побачив офіційного висновку, тобто скан чи фото документу, який то підтверджує...порохоботи слабо стараються, вже б намалювали...а словами кидатись ми всі мастики...А то так можна навіть зараз усіх учасників цієї гілки звинуватити, бо "є підозра".Чекаю документа. Тоді визнаю що президент наркоман.Балаболи...
так если оно сдает "анализы" актеру своего сериала то какие результаты "анализов" должны быть?онож не пошло туда же где сдавал порох, о чем можно говорить